حجت الاسلام «حسین عباسعلی پور» در گفت وگو با خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان و در تشریح برنامه بنیاد مهدی موعود(عج) استان تهران برای ایام نیمه شعبان، اظهار کرد: یکی از مهمترین و جدی ترین برنامه های ما فرهنگسازی درباره احیای شب نیمه شعبان و عمومی کردن فرهنگ این احیاء با همکاری مساجد و مجموعه های مذهبی است.
مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) استان تهران تصریح کرد: تا کنون 40 مسجد برای همکاری در اجرای این برنامه اعلام آمادگی کرده اند و انتظار است با افزایش این تعداد، فرهنگسازی گسترده ای برای احیای شب نیمه شعبان انجام شود.
وی اضافه کرد: علاوه بر این، با توجه به آنکه ایام نیمه شعبان و ولادت باسعادت حضرت بقیه الله الاعظم(عج) با سال تحصیلی مقارن است، با همکاری کانون های مهدوی دانشجویی، نشست ها و همایش های مهدوی در این ایام برگزار می شود.
حجت الاسلام عباسعلی پور درباره دیگر برنامه های پیش بینی شده این بنیاد برای ایام نیمه شعبان، بیان کرد: با همکاری معاونت فرهنگی متروی شهرداری تهران و فرهنگسرای مترو، ویژه برنامه ای در میدان ولیعصر(عج) (ایوان انتظار) چهارشنبه، 28 فروردین ماه برگزار می شود.
وی اضافه کرد: این ویژه برنامه همراه با جُنگ و جشن مهدوی ویژه دانش آموزان مقاطع دبستان و پیش دبستانی است که از ساعت 10 تا 12 صبح با حضور دانش آموزان و مردم برگزار می شود؛ نمایشگاه کتاب، مسابقه نقاشی مهدوی و ارائه مشاوره های مهدوی با حضور کارشناسان ازجمله بخش های پیش بینی شده برای این ویژه برنامه است.
حجت الاسلام عباسعلی پور درباره چرایی توجه ویژه به دانش آموزان در برنامه های بنیاد مهدی موعود(عج) استان تهران، اعلام کرد: دلیل این انتخاب و تاکید، اثرگذاری و تاثیرپذیری این گروه سنی خاص و مهم است؛ باید توجه داشت دل های پاک، آمادگی و ماندگاری بیشتری در دریافت و درک پیام های دینی معنوی دارد لذا می توان با برنامه ریزی و سرمایه گذاری روی این گروه از آسیب های اجتماعی فرهنگی که سبب غفلت از امام زمان(عج) می شود، شد و جامعه را از آموزه های مهدوی متاثر کرد.
مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) استان تهران ادامه داد: در این راستا دانش آموزان مناطق محروم را شناسایی کرده و همزمان با ایام نیمه شعبان و با همکاری مجموعه های مذهبی آموزشی از این دانش آموزان در اردوگاه شهید باهنر با جشن و برنامه های متنوع میزبانی می کنیم تا این روز برای شان خاطره ای ماندگار شود و بر انتخاب سبک زندگی منتظرانه از سوی آنها نیز اثر بگذارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برنامه دیگرِ پیش بینی شده که البته هنوز قطعیت نیافته، برگزاری جشن های مردمی طی چهار پنج روز از دهه مهدویت در مهدیه تهران است.